Zwangerschapsfotografie Delft 

Wanneer een fotoshoot plannen?

Bij voorkeur neem je contact met mij op ca halverwege jullie zwangerschap. Dan kunnen we een fotoshoot met jullie plannen, precies op maat. De beste tijd voor een zwangerschaps-shoot is tussen 30 en 35 weken van de zwangerschap, maar het kan vaak ook nog wel later. 

Waar vindt je zwangerschaps-shoot plaats?

Op een locatie naar jullie voorkeur, dat kan zijn: bij jullie thuis, in een park of in de stad. Buiten Delft reken ik wel een vergoeding voor de reiskosten. 

Hoe lang duurt een zwangerschaps-shoot?

Deze duurt ongeveer 90 minuten. 

Wat kunnen we tijdens een zwangerschaps-shoot thuis verwachten?

Als de fotoshoot plaats vindt bij jullie thuis, maken we eerste even kennis met elkaar. Wij gaan het huis door en zoeken de meeste geschikte plaatsen, kamers en settings. Ook qua kleding is variatie mogelijk. Ik breng zelf ook enkele zwangerschapsjurken mee. Daarnaast kunnen we gebruik maken van foto-achtergrond, voor een mooie net en strak portrait.

Wat kunnen we tijdens zwangerschap-shoot buiten verwachten?

Van tevoren bepalen we in overleg de keuze voor een geschikte plek waar de fotoshoot zal plaats vinden. Bijvoorbeeld in een park, aldaar maken we gezamenlijk een wandeling en verkennen verschilende mooie natuurlijke achtergronden voor een serie. Karakteristieke bomen, bloemen, planten, of elementen als een bank of bruggetje kunnen het decoor vormen. Voor een warmere tint en lichtinval, raad ik aan een fotoshoot wat meer aan het eind van middag te plannen. 

Wat voor kleding zal ik aandoen voor de fotoshoot?

Voorkeur is een mooie jurk, lang en egaal van kleur. Enkele kledingstukken wisselen is natuurlijk mogelijk. Ook voor de partner is een net, niet te opvallend voorkomen aan te raden voor een mooie compositie. Verschillende assecoires kunnen worden geprobeerd, als shawl, bloemenkrans, knuffel, schoentjes voor de baby oid.

Neem zelf wat verschillende kledingstukken mee. Ik breng ook een paar mooie zwangerschaps-jurken mee om te poseren. 

Een fotoboek van je mooie buik

Bij het zwangerschaps-fotoshoot pakket is inbegrepen een prachtig fotoboekje (15x20 - in linnen gebonden) met 20 foto's van de online-gallerij. 

WHAT PEOPLE SAY

— Leila 

wat een ongelofelijk mooie foto's. ik ben je zo dankbaar.het resultaat is zoveel beter dan ik ooit had durven dromen. echt prachtige foto's

© 2015 - 2020 Erika Brouwer Photography, Delft. T 0681882555. contact@erikabrouwerphotography.com