top of page
EBP_8084.jpg
EBP_7265.jpg

 

"We are making photographs to understand what our lives

mean to us"-Ralph Hattersley-

Leuk om kennis te maken

 

Mijn naam is Erika Brouwer. Ik kom uit klein dorpje ten zuiden van Slowakije. In 2007 heb ik mijn grootste liefde Jeroen in Oosterijkse Alpen leren kennen. Na een jaar daten tussen Nederland, Ireland en Slowakije zijn we samen gaan wonen in Nederland. Wij wonen in Delft samen met onze drie kinderen en twee katten. 

Liefde voor fotografie

Fotografie is al lange tijd mijn grote passie. Toen ik in 2007 in Ireland mijn eerste digitale spiegel reflex camera aangeschaft gevold door een artistieke cursus fotografie, ging de hele nieuwe wereld voor mijn open. 

Naast portretfotografie ben ik dol op natuur, landschaps, macro, documentaire- en straatfotografie.

In 2015 ben ik begonnen als zelfstandig fotograaf, om kostbare herinneringen vast te leggen voor mijn klanten.

 

De comunity

Toen ik in 2011 de moeder ben geworden, heb ik de Stichting Delft Mama tegen gekomen. Als full time werkende in andere stad, kende ik weinig mensen in and rondom Delft. Met Delft Mama had ik geluk, want daar leerde ik de mama's van de hele wereld kennen. Door deze community van internationale ouders heb ik als expat mijn community van internationals en nederlanders begonnen te creëren. En het verhaal gaat maar door.

Tegenwoordig ben ik de lid van de Stichting Dea Dia, die vrouwelijke ondernemers verbindt en elkaar inspireerd!

Leuke weetjes over mij


Ik ben een echte dromer, dier en natuurliefhebber, kook graag Italiaanse, Slowaakse en Indische gerechten. Ik hou van wandelen in de bergen, fietsen, yoga, ben echte boeken worm. Harry Potter boeken zijn mijn favoriet aller tijden. Romantische komedies en fantasie films zullen mijn dag maken.

Teruggeven aan de gemeenschap

Begin 2019 ben ik werkzaam voor Stichting Earlybirds, om fotoreportages te maken van tevroeg geboren baby's in het ziekenhuis.  Voor veel ouders is deze fotoreportage als een waardevolle herinnering, waardoor zij kunnen terugkijken op een emotionele en soms moeilijke periode. Ik vind het heel bijzonder om dit erbij te mogen doen.  

WHAT PEOPLE SAY

— Leila 

wat een ongelofelijk mooie foto's. ik ben je zo dankbaar.het resultaat is zoveel beter dan ik ooit had durven dromen. echt prachtige foto's

bottom of page