EBP_3680.jpg
EBP_1488.jpg

 

"We are making photographs to understand what our lives

mean to us"-Ralph Hattersley-

Leuk om kennis te maken

 

Mijn naam is Erika Brouwer. Ik kom uit klein dorpje ten zuiden van Slowakije. In 2007 heb ik mijn grootste liefde Jeroen in Oosterijkse Alpen leren kennen. Na een jaar daten tussen Nederland, Ireland en Slowakije zijn we samen gaan wonen in Nederland. Wij wonen in Delft samen met onze drie kinderen en drie katten. 

Liefde voor fotografie

Fotografie is al lange tijd mijn grote passie. 

Ik maak tousenden foto's van ons dagelijks leven, voor onze kinderen om later te kunnen zien hoe ons leven was, wat hebben we gedaan, hoe hebben we feestjes en vakanties gevierd.

Voor mijn gezin  maak ik jaarlijks een grote foto album met honderden fotos. Wat een feest om die kunnen bekijken elke keer. 

In 2015 ben ik begonnen als zelfstandig fotograaf, om kostbare herinneringen vast te leggen voor mijn klanten.

 

Nadat mijn eigen kinderen geboren waren, ging ik me verder verdiepen in de fotografie van newborns. Ik hou van babies en ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik mensen mag dienen in deze periode van hun leven. 

"The little things? The little moments? They aren't little". 

-Jon Kabat-Zinn-

 

Leuke weetjes over mij


Ik ben een echte dromer, dier en natuurliefhebber, bak graag heerlijke taarten voor en met mijn kinderen. Ik hou van wandelen in de bergen, fietsen, yoga. Harry Potter boeken zijn mijn favoriet aller tijden. Romantische komedies en fantasie films zullen mijn dag maken.

Teruggeven aan de gemeenschap

Begin 2019 ben ik werkzaam voor Stichting Earlybirds, om fotoreportages te maken van tevroeg geboren baby's in het ziekenhuis.  Voor veel ouders is deze fotoreportage als een waardevolle herinnering, waardoor zij kunnen terugkijken op een emotionele en soms moeilijke periode. Ik vind het heel bijzonder om dit erbij te mogen doen.  

WHAT PEOPLE SAY

— Leila 

wat een ongelofelijk mooie foto's. ik ben je zo dankbaar.het resultaat is zoveel beter dan ik ooit had durven dromen. echt prachtige foto's