Leuk om kennis te maken

 

Mijn naam is Erika Brouwer. Ik ben 41 jaar oud en ben getrouwd met Jeroen. Wij hebben drie lieve kinderen van 8,  6 en 4.  Ik kom uit Slowakije en
woon al 12 jaar in Delft met mijn gezin. 

Liefde voor Newborn fotografie

Fotografie is al lange tijd mijn grote passie. In 2015 ben ik begonnen als zelfstandig fotograaf, om kostbare herinneringen vast te leggen voor mensen.  

Nadat mijn eigen kinderen geboren waren, wilde ik mij verder verdiepen in de fotografie van newborns. Als moeder van 3 prachtige newborns, kan ik goed aanvoelen hoe met baby’s en
kinderen om te gaan. Tijdens de fotosessies werk ik met veel geduld, liefde en aandacht
voor de behoeftes van de newborns; alsook met aandacht voor de ouders, want ook voor
hen vormt de nieuw geborene een grote verandering in hun leven.

Mijn missie is de verbinding

De verhalen van ouders over de bevalling, hoe ze de kraamtijd ervaren en hoe het leven verandert als er een baby bij is gekomen, bieden mij inspiratie en maken een echte verbinding mogelijk.  Ik werk bij mensen thuis, wat heel comfortabel voor ouders en de newborn is, en we maken er een gezamenlijke ontdekkingsreis van. 

Met liefde fotografeer ik voor Stichting Earlybirds

Begin 2019 ben ik werkzaam voor Stichting Earlybirds, om vrijwillig fotoreportages te maken van tevroeg geboren baby's in het ziekenhuis.  Voor veel ouders is deze fotoreportage als een waardevolle herinnering, waardoor zij kunnen terugkijken op een emotionele en soms moeilijke periode. Ik vind het heel bijzonder om dit erbij te mogen doen.  

Opleidingen

In 2008 heb ik een algemene cursus fotografie gevolgd in Dublin, Ierland.  

In 2018 heb ik een speciale cursus Newborn fotografie gevolgt bij newborn fotograaf Brenda Ollie.

Verder ben ik actief lid van enkele professionele online communities: Kelly Brown Newborn photographers, Newborn Photography Universe en Melanie East The Art of Newborn Photography. 

"..because in the reaching for joy we find the thoughts that attract the wonderfull life we desire "

© 2015 - 2020 Erika Brouwer Photography, Delft. T 0681882555. contact@erikabrouwerphotography.com