Leuk om kennis te maken

 

Mijn naam is Erika Brouwer. Ik ben 41 jaar oud en ben getrouwd met Jeroen. Wij hebben drie lieve kinderen van 8,  6 en 4.  Ik kom uit Slowakije en
woon al 12 jaar in Delft met mijn gezin. 

Liefde voor Newborn fotografie

Fotografie is al lange tijd mijn grote passie. In 2015 ben ik begonnen als zelfstandig fotograaf, om kostbare herinneringen vast te leggen voor mensen.  

Nadat mijn eigen kinderen geboren waren, ging ik me verder verdiepen in de fotografie van newborns. 

Leuke weetjes over mij


Ik ben een echte dromer, natuurliefhebber, bak graag heerlijke taarten voor en met mijn kinderen. Ik hou van fietsen en yoga. Harry Potter boeken zijn mijn favoriet aller tijden. Romantische komedies en fantasiefilms zullen mijn dag doen.

Met liefde fotografeer ik voor Stichting Earlybirds

Begin 2019 ben ik werkzaam voor Stichting Earlybirds, om fotoreportages te maken van tevroeg geboren baby's in het ziekenhuis.  Voor veel ouders is deze fotoreportage als een waardevolle herinnering, waardoor zij kunnen terugkijken op een emotionele en soms moeilijke periode. Ik vind het heel bijzonder om dit erbij te mogen doen.  

 

 

Opleidingen

In 2008 heb ik een algemene cursus fotografie gevolgd in Dublin, Ierland.  

In 2018 heb ik een speciale cursus Newborn fotografie gevolgt bij newborn fotograaf Brenda Ollie.

Verder ben ik actief lid van enkele professionele online communities: Kelly Brown Newborn photographers, Newborn Photography Universe, Melanie East The Art of Newborn Photography, Timeless White Photography & Business coaching by Shan Fisher. 

WHAT PEOPLE SAY

— Leila 

wat een ongelofelijk mooie foto's. ik ben je zo dankbaar.het resultaat is zoveel beter dan ik ooit had durven dromen. echt prachtige foto's

© 2015 - 2020 Erika Brouwer Photography, Delft. T 0681882555. contact@erikabrouwerphotography.com