top of page
EBP_3495.jpg

Wij hebben een lifestyle shoot gedaan met onze pasgeboren baby en dreumes, en de foto's zijn prachtig geworden! Ik was bang dat foto's maken met onze dreumes een ramp zou worden, maar gelukkig had Erika enorm veel geduld. Een beter aandenken hadden wij ons niet kunnen wensen :).

Mandy

EBP_2813.jpg

We had a very good experience with Erika for both our pregnancy and new born photoshoot. Erika was very patience, relax, calms and amazing with kids. The arrangement with her in both sessions went well and she made it super easy for us and the baby. She is a professional and skilled photographer and I recommend her. Thank you Erika

Ameneh

EBP_2770.jpg

Wij hebben door Erika een familie fotoshoot laten doen. Het zijn ontzettend mooie foto's geworden! Zij nam ruim de tijd om de foto's te maken en ook de kinderen op hun gemak te stellen. Ze is een fijne persoon en ze komt netjes haar afspraken na.
Wij zijn ontzettend blij met de foto's en ik raad iedereen aan om het te laten doen.  De foto's zijn speciaal en ze heeft de kinderen heel mooi in beeld gebracht.
Dank!

Sietske

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Name, Title

bottom of page