top of page
EBP_2302.jpg

Wij hebben een lifestyle shoot gedaan met onze pasgeboren baby en dreumes, en de foto's zijn prachtig geworden! Ik was bang dat foto's maken met onze dreumes een ramp zou worden, maar gelukkig had Erika enorm veel geduld. Een beter aandenken hadden wij ons niet kunnen wensen :).

Mandy

EBP_2813.jpg

We had a very good experience with Erika for both our pregnancy and new born photoshoot. Erika was very patience, relax, calms and amazing with kids. The arrangement with her in both sessions went well and she made it super easy for us and the baby. She is a professional and skilled photographer and I recommend her. Thank you Erika

Ameneh

EBP_7249.jpg

Wij hebben door Erika een familie fotoshoot laten doen. Het zijn ontzettend mooie foto's geworden! Zij nam ruim de tijd om de foto's te maken en ook de kinderen op hun gemak te stellen. Ze is een fijne persoon en ze komt netjes haar afspraken na.
Wij zijn ontzettend blij met de foto's en ik raad iedereen aan om het te laten doen.  De foto's zijn speciaal en ze heeft de kinderen heel mooi in beeld gebracht.
Dank!

Sietske

EBP_5366.jpg

Wij hebben bij Erika een New Born shoot gedaan van onze zoon. Wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat!! Onze zoon staat er zo mooi op. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Een prachtige herinnering voor altijd. De shoot was bij ons thuis en dat was mega relaxed. Erika nam alle tijd voor ons. Zo kon ook onze peuter (die toch nog aan de hele situatie moest wennen) ook rustig en relaxed met zijn kleine broertje op de foto. Met Erika geregeld dat we na 2 dagen al een aantal foto's kregen voor het geboortekaartje. Zo konden we het geboortekaartje snel versturen. We kregen vele leuke reacties op het kaartje met de foto :) Ook de gezinsfoto's zijn super geworden! Opa en oma hebben ze al besteld. Erika als we ooit een derde krijgen ga ik je zeker weer vragen. Echt een aanrader!

Rolf

bottom of page