top of page

laat je ziel stralen

Terwijl ik een andere blogpost aan het voorbereiden was & een insta-post, begon ik hier en daar, maar ik zou het niet afmaken. Ik vroeg me af waarom, omdat ik zoveel ideeën heb. Maar ik durfde tenslotte nooit iets te posten. Nou ja, bijna nooit :) Altijd uitstellen en andere banen zoeken om me bezig te houden.kwetsbaarheid

Stemmen in mijn hoofd van: er is al zoveel content, anderen weten beter, het is niet veilig om mezelf bloot te stellen, mijn werk, is het nodig om op sociale media te posten? Dit allemaal..... omdat......vanwege het gevoel van NIET GOED GENOEG. Proberen een perfect plaatje te zijn.
perfect plaatje zijnMaar toen we geboren werden, hadden we deze vragen, aarzelingen, vergelijkingen, redenen niet... omdat we gewoon WIST dat we al genoeg zijn zoals we zijn. En dat is nooit veranderd.
ons licht laten stralen


Ik begrijp ergens dat het ons doel is om het goddelijke licht van onze ziel te laten schijnen, waar we allemaal vandaan komen.


Hier zijn dus enkele foto's gemaakt door mijn oudste dochter en ik vind ze perfect, ze geven precies weer hoe ik mezelf waarneem.


Ik moest eerst dit laten weten voordat ik verder met mijn verhaal kan :)


Misschien vind jij je hier ook een beetje :)

Comments


Recent Posts

Archive

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook Basic Square
bottom of page