top of page

De dromen van een meisje zijn fraai


Deze titel is geschreven door mijn jongste dochter op school. Voordat ik dit prachtige schrijven van haar zag, dacht ik bij mezelf na over dit onderwerp. Wat een toeval?

Maar echt, hoe groot zijn de dromen van onze kinderen?


wat was jij aan het dromen toen je klein was?


Waar droomde ik over toen ik een kind was? Ik begon erover na te denken en herinnerde me dat ik graag boeken las en dat ik zelf schrijver wilde worden. Ik vond het heerlijk om naar onze oude foto's te kijken, meestal zwart-wit. Er waren er die keer zo weinig. Geen camera's, geen telefoons.
Ik was gefascineerd door deze paar foto's en bestudeerde ze letterlijk. Elke foto had een gevoel, een verhaal.


Het punt was dat dit soort dromen van kleine meisjes heel lang als tijdverspilling werd beschouwd. Ik werd verondersteld nuttige dingen te doen. Lange tijd dacht ik dat mijn dagdromen niet welkom waren. In de wereld van de volwassenen moest ik nuttig zijn.
stop nooit met dromen

Maar nu zit ik met mijn innerlijke kleine meid en zegt ze tegen me: stop nooit met dromen, daarom kom je hier.

En ik ga niet lachen om haar advies. Ik ga haar omhelzen. En we zullen lachen van vreugde.


Moge je wens uitkomen

Het is voor mij volkomen logisch dat ik fotograaf ben geworden. Het was mijn kinderdroom.

Wil je samen met mij op deze dromerige reis gaan? Ik ben blij om te dienen.

コメント


Recent Posts

Archive

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook Basic Square
bottom of page