Newborn fotografie Delft - Nootdorp

Afgelopen woendsdag mocht ik een lieve drie weken oud baby jongetje op foto's zetten. Het is prachtig om te zien hoe ouders verliefd zijn op hun klein newborn en willen graag deze eerste momenten vastgelegt hebben. Bij hun thuis in de slaapkamer zachte settings bouwen en wachten tot het moment zo ver is dat baby lekker slaapt. Dus in zomige gevallen kan het langer duren. Maar het is helemaal normaal en ik neem alle tijd en Geduld. Daarna heel zachjes als de baby slaapt maak ik hem in mooie posen. Puur en natuurlijk. 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

January 18, 2020

December 11, 2019

September 14, 2018

Please reload

Archive

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 - 2020 Erika Brouwer Photography, Delft. T 0681882555. contact@erikabrouwerphotography.com