© 2020 Erika Brouwer Photography, Delft. T 0681882555. contact@erikabrouwerphotography.com

Newborn fotografie - baby fotoshoot Delft

Als moeder van 3 prachtige kinderen ben ik verliefd geraakt voor Newborn fotografie. Een pasgeborene baby is een wonder van het leven. Babies veranderen en groeien heel snel in de eerste weken na de geboorte.  Daarom is het erg belangrijk uw baby  zo  prachtig puur vastleggen in die kostbare erste 2 weken.

 Ik werk  met liefde, geduld en aandacht voor de behoeften en  ritme van je baby. Een newborn fotoshoot kan 2 - 4 duren. Boek je newborn shoot op tijd, het liefst tijdens je zwangerschap. 

Al bevallen en graag nog een newborn fotografie fotoshoot? Neem gerust kontakt met mij. Wij vinden zeker een plek voor jullie prachtige newborn fotografie fotoshoot. 

Volledige informatie over je fotosessie aanvragen:  contact@erikabrouwerphotography.com. Verder komt er een telefonisch kennismaking gesprek afspraak (bij voorkeur nog tijdens je zwangerschap) waar wij gaan gezellig samen praten over o.a. wat kunnen jullie van een thuis newborn fotografie fotoshoot verwachten. Het is ook leuk om alvast contact te maken zodat er een vriendelijke gevoel van vertrouwen ontstaat.  Ik kijk er naar uit van jullie te horen om mooie baby foto's voor jullie vast te leggen.