Wat is Lifestyle fotografie?

Je zou het ook het vastleggen van het moment kunnen noemen.  Als fotograaf suggereer ik bepaalde settings en omgeving, om jullie op een natuurgetrouwe manier in het moment vast te leggen. Door op een artistieke wijze jullie levensverhaal vast te leggen, en te inspireren.  Deze fotoshoot's duren gemiddeld ongeveer 2 uur.

 

"Wij hebben door Erika een familie fotoshoot laten doen. Het zijn ontzettend mooie foto's geworden! Zij nam ruim de tijd om de foto's te maken en ook de kinderen op hun gemak te stellen"

-Sietske-

Lifestyle baby & Gezinsfotoshoot bij jullie thuis 

Als de fotoshoot plaats vindt bij jullie thuis, maken we eerste even kennis met elkaar. Wij gaan het huis door en zoeken de meeste geschikte plaatsen, kamers en settings. Ook qua kleding is variatie mogelijk. Daarnaast kunnen we gebruik maken van foto-achtergrond, naturlijke tinten dekens en kussens. Ik heb alle accessoires in bezit en neem ik mee!

"We are making photographys to undrstand what our lives mean to us

-R.Hattersley"

Cake smash

Voor de eerste verjaardag van jullie kindje, is een zogenaamde cake smash sessie bij mij te boeken. Deze vindt bij jullie thuis plaats, of wederom op een andere locatie. Daarbij zullen we alle details van tevoren bespreken. Ik neem een fotoachtergrond mee en wat decoraties. Een taart is niet bij het pakket inbegrepen.

De cake smash sessie word gecombineerd met gezin's fotoreportage.

WHAT PEOPLE SAY

— Leila 

wat een ongelofelijk mooie foto's. ik ben je zo dankbaar.het resultaat is zoveel beter dan ik ooit had durven dromen. echt prachtige foto's

© 2015 - 2021 Erika Brouwer Photography, Delft. T 0681882555. contact@erikabrouwerphotography.com